Post navigation

  13 comments for “Plaatje

 1. Alice
  9 mei ’09 at 18:46

  ok. Er is 1 vrouwtje die met crocs weg kan komen….CUTE! De foto’s zijn weer om te smullen!!

 2. Els
  10 mei ’09 at 6:47

  Die krullen! Wat een snoetje :)

 3. Opa Bert
  10 mei ’09 at 14:05

  Foto 5 is helemaal te gek. Vraag aan Dorieke: hoe ervaar je nu moederdag?

 4. Ronney
  10 mei ’09 at 17:29

  ik zit te turen of ik tussen de krullen door iets van het project ‘Tuin’ kan ontwaren, maar ik gok dat ik op de volgende fotosessie moet wachten :)

 5. dorieke
  10 mei ’09 at 22:51

  Moederdag… dat wordt denk ik pas leuk als Lauren op de basisschool zit en van Ak hoef ik op dat front niets te verwachten, ten eerste omdat ik zijn moeder niet ben en ten tweede omdat ie het commerciële onzin vindt :-). En als iemand mij ‘happy mothersday’ of iets in die strekking wenst, dan denk ik: heb je het tegen mij? Oja, ik ben inderdaad moeder. Niet dat ik vergeet dat ik een kind heb ofzo, maar ik zie mezelf gewoon nog niet echt als volwassene met dat soort verantwoordelijkheden.

 6. Alice
  11 mei ’09 at 9:04

  Ak is niet de enige die er niets aan doet, ik sprak mama gisteren en die vertelde dat de boys (pa en gerjan) echt helemaal NIKS voor haar gedaan hadden…

 7. Els
  11 mei ’09 at 9:19

  Hey die boekenplank! Kick-ass!
  Speaking of which; heb je nog leestips? (mag ook via de mail natuurlijk ;) ) ik was vorige week bij de bieb en raad eens met welk boek ik thuiskwam? ‘Veilig door de kraamtijd’!! Nou vraag ik je…..maar ik kon echt geen boek bedenken dat ik nog lezen wilde (en dat er ook was….)

 8. Lilian
  11 mei ’09 at 9:39

  Hier is het ook echt iets van de kinderen hoor. Al vind ik ook dat ik Peter zijn moeder niet ben ;-) Hier iets zelf gemaakts van de kinderen (Elin samen met Peter een tekening gemaakt en Tomas wat op de PSZ) en een ontbijtje op bed (waarvan 85 % is opgegeten door de kinderen, dus doe iets van oude kaas of marmite op brood ofzo als je het voor jezelf wilt houden) Nee hoor, het was super gezellig!

 9. dorieke
  11 mei ’09 at 9:53

  Hahaha, met marmite schrik je inderdaad de meeste kinderen – wat zeg ik, ménsen wel af!

  Leestips: op de boekenplank (zie rechts) staat ‘het literaire aardappelschiltaart genootschap van Guernesey’, vond ik erg goed (ik heb ‘m net uit). Hij is er in het Nederlands ook met de titel ‘eilandpost’, blijkbaar vorig jaar al uitgegeven en achteraf toch niet zo’n gelukkig gekozen titel :-). Verder is ‘de boekendief’ tot nu toe ook leuk, beetje bizar maar wel heel onderhoudend. Dat andere boek ‘het dertiende verhaal’ dat op de plank staat is zozo, wel spannend maar beetje rare moraal. Ik ben nog bezig in ‘ver van huis (the secret life of bees), heel mooi tot nu toe. Dusseh…daar zit vast wel wat van je gading bij! Oh en trouwens, the shack (in het Nederlands: de uitnodiging) is ook mooi hoor, dat gaat over een vader die zijn dochter verliest en dan een ontmoeting met God heeft, het is een enorme bestseller in Amerika en ik vond het erg ontroerend. Ak leest ‘m nu, die komt er wat moeilijker doorheen (maar het gaat dan ook over emoties enzo, je weetwel ;-))

 10. Rianne
  11 mei ’09 at 11:10

  helemaal mooi, ‘the shack’! heb ‘em van Ak en Door gekregen voor onze bruiloft en ‘em even geleden gelezen. Ontroerend inderdaad, maar zet je ook aan het denken over je Godsbeeld. Aanrader!

 11. Els
  11 mei ’09 at 17:08

  Om toch nog even terug te komen op die foto’s; die bek die Lauren trekt als ze die zonnebril opheeft; precies Axel! Deed ze hem na of doet ze dat ‘van nature’?

 12. Berber
  11 mei ’09 at 20:32

  Ja Els, datzelfde dacht ik precies zo! Ik heb wat cabaretfoto’s van Axel en de gelijkenis is stuitend!

 13. marlinde
  12 mei ’09 at 14:13

  Lauren is té knap! dat beloofd wat voor jullie mannetje!heel leuk die foto’s!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.