NY

Op de foto’s van links naar rechts:

Bovenste rij – nr1 is een foto van het gebouw waar we in slapen; we huren een kamer in een piepklein appartement op de derde verdieping. Met een heerlijk bed, schone lakens en een fijne douche, wat wil je nog meer. In het appartement is alles heel erg basic, de eigenaresse heeft zelfs nauwelijks borden en bestek. Ik kwam vanmorgen tot de ontdekking dat ik mijn haarborstel ben vergeten. Voor een ander misschien geen probleem maar voor mij wel. Als ik mijn haar niet kam staat het als een suikerspin boven op mijn hoofd. Ik dacht dat ik in de badkamer wel een kam of borstel zou kunnen vinden maar er was helemaal niets. Uiteindelijk heb ik een vork uit het bestekbakje gepakt om het werk te doen; desperate moments vragen om desperate measures.
Het bordje op nr. 2 sprak me aan; zo zou ik de hondenbezitters ook graag door Rotterdam zien gaan, met een schepje onder het poepgat van hun hond. Dan kan er niks misgaan.
Op nr. 3 nog een handig bordje en op de achtergrond is daar het kerkje te zien waar we vanochtend zijn geweest.

De tweede rij – nr 1 en 2 zijn genomen op de Williamsburgbrug. Wij logeren in het wijkje Williamsburg en om in Manhattan te komen moet je een burg oversteken. Dat kan te voet, maar ook met de ferry of met de metro. Vanmorgen hebben we een eindje over de brug gelopen en genoten van de mooie skyline van Manhattan.
Pompoenen zoals op nr. 3 zien we hier overal, net als schedels, enge vogelverschrikkers en heksen. Het is duidelijk dat NY zich aan het voorbereiden is op Halloween.

De derde rij – nr 1 en 2 zijn plaatjes van Museum The City reliquery, met een grappige verzameling van New Yorkse curiosa. Er is momenteel de ‘expositie’ Brooklyn Bakelicious, heel knus.
Nr 3 is een foto van Ak in Radegast Biergarten, waar we vanmiddag even zijn neergestreken voor een lekkere pint. De hele dag draait wel zo’n beetje om alles wat je kunt eten en drinken hier, want we komen het ene na het andere leuke, lekkere, schattige eettentje tegen. We moeten echt in beweging blijven, anders komen we tonnetje rond weer terug.

De vierde rij – foto nr 1 is ook van de Biergarten. Nr. 2 is een voorbeeld van hoe hipster je moet zijn om hier nog op te vallen. En nr 3 is het uitzicht vanaf een vlooienmark over de skyline van Manhattan.

Morgen steken we over en gaan we de andere kant van het water verkennen. Te beginnen in het Metropolitan Museum of Arts!

  5 comments for “NY

 1. Alice
  21 okt ’13 at 9:40

  Dat ziet er goed uit, hele mooie foto’s!! Leuk dat jullie echt in zo’n prototype New Yorks appartement logeren! En Brooklyn Bakelicious? Oeioeioei, klinkt zeer knus! Heel leuk om even zo’n update te krijgen

 2. Wesman
  22 okt ’13 at 10:07

  Gaaf hoor! Foto’s zien er goed uit. Enjoy!

 3. marlinde
  22 okt ’13 at 13:47

  Hi lieverds, leuk dat jullie ons zo mee laten kijken met jullie weekje NY!! De foto’s geven ook echt dat beeld dat je hebt bij NY. Vooral ook dat appartement waar jullie verblijven inderdaad, gaaf!! Geniet ervan verder, liefs!!

 4. Els
  22 okt ’13 at 15:31

  Jaaa!! Wat leuk! Ziet er goed uit, veel plezier nog!

 5. Linda
  22 okt ’13 at 22:25

  Super! Geniet ze en ik wacht met spanning op de foto’s en verhalen van jullie eigenlijke NY-doel. Kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.