Algarve

We hebben een week retraite met het team. Vandaag zijn we in Lagos. Het stikt hier van de engelsen in korte broeken. Ik ben aan het typen op een computer met een metalen toetsenbord (duurt eeuwig) en het kost een euro voor twintig minuten. Welkom in de Algarve… Maar goed, het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Hoe is het met jullie?

  9 comments for “Algarve

 1. marlinde
  18 mrt ’05 at 14:40

  hoi!!!
  bij ons wordt het ook eindelijk lente, yes, yes, ik blij!!! ik hoop dat jullie een goede retraite hebben deze week, geniet ervan! hier is alles goed!! doegie, x marlin

 2. Els
  18 mrt ’05 at 15:12

  En wij gaan vanavond naar de dies! Jaja de diesstress slaat al toe aangezien ik over 2 uur klaar moet staan. Veel zon gewenst daar!

 3. Linda
  18 mrt ’05 at 15:13

  t weer is inderdaad weer super…. Algarve ik ben jaloers…schijnt erg mooi te zijn!!
  hier alles goed…ik kan niet wachten tot ik mijn eerste terrasje kan pakken!! zolang dat hier niet kan…. nemen jullie er maar

 4. Fenny
  18 mrt ’05 at 18:20

  Hier is alles goed.
  We gaan ons zo klaar maken om naar de kerk te gaan. Tribute heeft de kerkzaal tot z’n beschikking. Het gospelkoor van Hengelo waar veel kerkleden opzitten.
  Ik ben er ook een poosje bij geweest.
  En ik ben heel benieuwd hoe goed ze nu zijn geworden.
  Ik heb ook gehoord dat Jenny met Marco een duet gaat zingen. Spannend voor hen natuurlijk.
  Groeten.

 5. jos
  19 mrt ’05 at 12:28

  Hey zusje en zwager! Hier in enschede was het echt terrasjes weer. ( Voor 1 dagje) Heb nog aan jullie gedacht enn was al weer jaloers dat het daar altijd mooi weer is. Maar goed, mzzl maar weer!

 6. Ronney
  19 mrt ’05 at 17:41

  hier is de winterstop eindelijk afgelopen! Uit bij de Trekvogels aan de Luciaweg hebben we verdiend met 4-1 verloren… gelukkig heb ik wel gescoord :)

 7. Hans-Jan&Janneke&Hanna
  20 mrt ’05 at 16:07

  Hier heerlijk weer op deze mooie zondag! We hebben er net even van genoten buiten (met Hanna natuurlijk). Hopelijk gaat ze nu even slapen. Hebben jullie onze mail, met foto, nog ontvangen? Gods zegen toegewenst deze week.
  liefs en een kwijl van onze bijna 6wk. oude dochter!

 8. Alice
  21 mrt ’05 at 22:25

  He tjoepies!
  Zitten jullie nog steeds in de Algarve??? Het weer wordt hier steeds beter…vandaag konden we zonder jas op de fiets! Hoe is het met jullie? Veel liefs.
  By the way…WIE is ruftman als Ed het niet is?

 9. Axel
  24 mrt ’05 at 15:57

  Volgens mij is Ruftman het alter-ego van Dirkjan, als ik de strips goed gelezen heb, maar zeker weten doe je het natuurlijk nooit met die superhelden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.