I’m lovin’ it

Edwin en Alice zijn bij ons op bezoek en we brengen de eerste paar dagen door in Lissabon. Nadat we onze tassen in ons pension hebben gelegd moet er gegeten worden. Zoals past bij echte toeristen zoeken we ons heil bij de

Post navigation

  15 comments for “I’m lovin’ it

 1. Ilse
  8 mrt ’05 at 16:00

  Hallo!
  Ik kom hier eigenlijk niet zo vaak maar, omdat mijn grote broer nu bij jullie op bezoek is dacht ik laat ik eens een kijkje nemen!
  Erg grappig verhaal,…een echte vrouw die dorieke!
  Willen jullie veel liefs overbrengen aan edwin en alice?
  Groetjes Ilse

 2. Ronnos
  8 mrt ’05 at 16:08

  helemaal terecht!! Ik gok dat die ‘blaag’ het niet licht zal vergeten :) Go-Door!
  Enneuh, die ‘iemand’, dat was Edwin zeker :)

 3. roel
  8 mrt ’05 at 16:11

  ja inderdaad die zag zijn lekkere hamburger zeker al in gevaar komen!!

 4. Fenny
  8 mrt ’05 at 21:28

  Geweldig dit verhaal
  Met recht grote trots

 5. alice
  8 mrt ’05 at 21:35

  ilse, liefs terug hoor voor jullie allemaal in middelburg! we bellen wel even als we terug zijn!
  Edwin is trouwens elke dag nog bij de mcDonalds geweest…en misschien ik dus ook? :) Tis dus net als thuis ;)

 6. Anoniem
  8 mrt ’05 at 22:18

  Hahaha Gooooooooo Dorieke…
  liefs jen

 7. 9 mrt ’05 at 14:13

  Yey, girlpower! Te dolletjes.
  Heb trouwens van veel buitenlanders vernomen dat dat soort situaties zich ook te vaak voordoen in Nederland, dus come on guys, als iemand in z’n beste Nederlands eruit stottert “kun jij weg wijzen naar centrum” dan is dat NIET het juiste moment om te tonen hoe goed jij Engels/Frans/Duits spreekt!!
  (hmm, besef me opeens dat mijn Nederlands zich ook behoorlijk verengelst en dat men dus, zelfs als ik in het Nederlands antwoord, weleens zou kunnen denken dat ik probeer Engels te spreken…)
  Rianne

 8. Rianne
  9 mrt ’05 at 14:41

  Wie kennen jullie trouwens in Griekenland? En in Oostenrijk? Ben Nedstatverslaafd.

 9. Axel
  9 mrt ’05 at 15:27

  Oostenrijk blijft een raadsel, maar griekenland komt hoogstwaarschijnlijk voor rekening van de ouders van Alwi, die wonen daar namelijk.
  En wij zijn ook Nedstatverslaafd btw =]

 10. Es
  9 mrt ’05 at 16:37

  Pfff hebben ze zoveel lekkere gerechten in Portugal (toch?) en dan gaan jullie nog mac-ken… nederlanders! Geintje, ik mac ook stieken wel eens;)

 11. Irene
  10 mrt ’05 at 21:07

  Hallo,
  Ik les net the story van de Mac en inderdaad;goed gedaan Dorieke! Maar daarom reageer ik niet. Ik heb met het schaamrood op mijn kaken gelezen dat Ed zijn snack-invloeden weer heeft laten gelden. Wat een cultuurbarbaar ten opzichte van de portugese keuken. Is daar een week en gaat gewoon naar de Mac!!! En dan de reactie van Alice: elke dag zijn ze er geweest! Wat een treurige familie. Jullie zijn schatten, maar hebben mij nu danig teleurgesteld. Ik vroeg me af of er uberhaupt nog iets anders genuttigd is wat wel het portugese keurmerk draagt?
  Groet,
  Irene

 12. Liesbeth
  10 mrt ’05 at 21:49

  Ja, als ik kom wil ik wel

 13. Dorieke
  11 mrt ’05 at 14:12

  Oh er is genoeg genuttigd dat we met recht Portugees kunnen noemen: Pastel de natas (portugese roomgebakjes), bolo de chocolate (chocoladetaart), salami de chocolate (een soort arretjescake) en allerlei andere lekkere zoete en hartige hapjes.
  Toen mijn moeder belde om te vragen hoe het ging, en ik vertelde dat we moeite hadden om Edwin en Alice van al het meegebrachte Hollandse snoepgoed af te houden, zei ze: “Ze noemen zichzelf ook niet voor niets snack en snoepie…”
  Maar nu zijn ze weer weg en ook al blijft de snoeppot vol, ons huis is wel een stuk leger en dat is niet leuk!

 14. Snack en Snoepie
  11 mrt ’05 at 15:00

  ok ok!! Wat worden wij hier weer mooi afgeschilderd. Wees niet bang lieve mensen, we hebben de Portugese keuken echt wel geproefd! En de mac was inderdaad lekker: een ijsje op zijn tijd kan geen kwaad toch?!
  Dorieke, we zouden je huis graag weer opvullen met onze kadavers maar de waarheid is hard………

 15. Alice
  12 mrt ’05 at 14:19

  Een stuk leger bedoel je door….het kan niet een stuk minder leeg zijn, snack en snoepie namen aardig wat plek in beslag toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.