De gele oevers van de Taag

Slauerhoff en ik gaan terug op de begintijd van mijn studie Nederlands. De studierichting Moderne Letterkunde verzorgde in de eerste twee jaar het vak Moderne Letterkunde 1A, 1B en vul het zelf maar verder in. Inmiddels is de programmering een beetje gewijzigd, maar toen ik die vakken volgde werden de onderwerpen in chronologische volgorde behandeld. Vandaar dat Slauerhoff (eind 19e, begin 20e eeuw) zo

Post navigation

  3 comments for “De gele oevers van de Taag

 1. H.
  14 aug ’04 at 17:54

  Die cd van Branco hebben we ook in de bieb, wellicht een tip. En ook een cd met andere gedichten van Slauerhoff in het Nederlands.
  En Komrij heeft ondertussen de ondankbare taak van dichter des vaderlands in januari opgegeven: “Ik abdiceer, ik bied mijn ontslag aan, ik ben het zat, ik heb er tabak van.”

 2. p.
  1 sep ’04 at 0:40

  sjaaaa

 3. Dorieke
  1 sep ’04 at 9:49

  Nee hoor, Zo’n vergissing is zo weggewerkt ;-)
  Bedankt voor de oplettendheid, want dit is natuurlijk ongehoord van een neerlandica. Dit is sowieso een stuk vol fouten van dien aard, getuige het ‘Komrij-incident’. Misschien moet ik heb ik het te hoog in de bol en moet ik me niet meer wagen aan dergelijke literaire uitspattingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.