Camera

De camera is binnen. Brand new and shining! Woensdag besteld en nu al binnen, prima. Ik heb er al een paar kiekjes mee gemaakt en het werkt prima. Erg makkelijk en hij is lekker compact. Voorlopig nog geen spijt dus.
Deze week zijn we op zoek gegaan naar een digitale camera. Het bleek weer eens dat Dorieke en ik een andere manier van aanpakken hebben. Als het aan mij ligt dan zijn we 6 weken aan het zoeken op internet en alle mogelijke winkels in de stad op zoek naar die ene ‘perfecte’ camera die uiteindelijk nergens te vinden blijkt te zijn. Dorieke op haar beurt is meer van gewoon naar dat stad gaan en zo’n ding kopen en het liefst ook nog de eerste de beste die er wel geinig uitziet. Kortom, we moesten een tussenweg vinden.
We zijn er wel aardig in geslaagd. Het resultaat was dat we een camera die we in de winkel gezien hadden op internet besteld hebben: lang leve het poldermodel!
Het volgende apparaat is de gelukkige geworden:
View image
Hij luister naar de naam Olympus

  3 comments for “Camera

 1. Alice
  22 jul ’04 at 23:30

  Wauwie, ziet er goed uit!!!

 2. Ronney
  23 jul ’04 at 20:11

  shoot me! ibb :)

 3. Anoniem
  11 jan ’05 at 16:18

  ff zeggen dat koen deze camera ook heeft en dat ie heel goed werkt (mn pukkels zijn altijd overscherp op alle foto’s te zien…
  Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.