Sponsoring

We zijn begonnen aan het werven van sponsors, want we kunnen nog steeds niet van lucht leven, laat staan uit onze eigen zak. Dus heb je nog geld over, dan horen we het graag.
We zijn ook bezig om onze toekomstige avonturen gepubliceerd te krijgen in het ND (uiteraard tegen een financiele vergoeding) en hopen daar snel wat van te horen.

  2 comments for “Sponsoring

 1. Dorieke
  22 jul ’04 at 12:10

  We hebben twee weken niks van het ND gehoord, dus vanochtend heb ik Axel de stoute schoenen aangetrokken en hij heeft de redactie maar ’s gebeld. Uiteindelijk kreeg hij iemand aan de lijn die helemaal van niks wist en er ook niet achter kon komen waar onze ‘sollicitatiebrief’ dan wel gestrand moest zijn. Kortom: we weten nog steeds niks. Deze man gaat wel uitzoeken waar de brief gebleven is. Als het goed is belt hij vandaag nog terug.
  We hopen echt dat het lukt, deze column, want het levert niet alleen geld, maar ook naamsbekendheid op. Goed voor IFES en goed voor ons – op die manier kunnen we makkelijker aan sponsors komen. Als je af en toe in je column subtiel laat doorschemeren dat je al drie dagen op water en brood leeft, zijn er vast wel rechtschapen christenen die onze bankrekening willen spekken.

 2. Fa
  2 aug ’04 at 8:16

  Ach, ach, spiegel je toch aan Elia!! Die hield het tenslotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.