Een beetje pimpen

Wat een weer… De regen tikt onophoudelijk tegen de ruiten. Ik heb de hele ochtend de buienradar in de gaten gehouden in de hoop dat er een gaatje zou komen in het wolkendek. Maar uiteindelijk zijn we toch maar gewoon naar de winkel gefietst in de regen. Als je persé binnen moet blijven lijkt alles minder leuk. Ik heb de tent van Lauren uit de schuur gevist, maar die bleek helemaal naar kattenpis te stinken. Samen maakten we er een soort van spel van om de tent schoon te boenen, met een sopje met veel schoonmaakazijn. Maar de stank wil er niet uit. Koekjesbakken, net zo’n typische regenachtige-dag-activiteit, wilde ook al niet vlotten. Mathis kon maar niet ophouden met het deeg in zijn mond stoppen. Hij prikte met zijn vormpje koekjes uit en stopte ze vervolgens ongebakken in zijn mond. En ja, je wilt het gezellig houden, maar zulk gedrag moet je toch stoppen, met een enorme huilbui als gevolg.

Ik heb met mijn iPhone een paar foto’s van het bakfestijn gemaakt. De kwaliteit ervan is niet erg goed, en dat inspireerde mij om een blitse fotobewerksite met jullie te delen. Vooral foto’s die een beetje mislukt zijn kun je hier heel leuk pimpen. Het werkt echt supersimpel: je upload een foto (of is het ‘je load een foto up’??), kiest een kleurenbewerking en daarna een effect, en je kunt de bewerkte versie vervolgens weer opslaan op je computer. En zie nu eens hoe gezellig onze koekenbakkerij eruit ziet:

Zo zou je toch niet zeggen dat er een stortvloed van tranen aan te pas is gekomen!

  2 comments for “Een beetje pimpen

  1. Liesbeth
    18 jul ’11 at 16:10

    Superleuke foto’s zo, en heb je die iPhone als verjaardagscadeau?

  2. dorieke
    18 jul ’11 at 17:41

    Nee, ik heb al een tijd een iPhone, een ‘afdankertje’ van ak, want hij kon via zijn werk een nieuwe kopen. Superhandig om mijn agenda ook digitaal te hebben en dat mijn telefoon me er dan aan herinnert dat ik iets moet; komt ook tijdens de zwangerschap weer goed van pas :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.