Aandenken

Sommige verhalen zijn te mooi om niet door te vertellen. Dit is er eentje, uit de koker van H.

H. werkte in de gehandicaptenzorg. Op een dag gingen ze met z’n allen, bewoners en begeleiders, naar de dierentuin. Als altijd een groot succes. Het was even vervelend dat een van de gasten plotseling verdwenen leek, maar hij dook gelukkig snel weer op. Wel vreemd dat hij zijn tas zo tegen zich aangeklemd hield en hij leek ook niet zoveel zin te hebben om nog lang in de dierentuin te blijven.

Eenmaal thuis verdween de jongen direct naar zijn kamer. Ze hoorden dat hij het bad liet vollopen. Veel gespetter, veel lawaai. Toch maar even een kijkje nemen dus. Maar op deze verrassing was niemand voorbereid: een vreemde vogel in het bad. De jongen nam een pinguïn mee uit Blijdorp!!!

Post navigation

  2 comments for “Aandenken

  1. Rianne
    28 jul ’08 at 13:29

    Welcome back, Doriexels! Weer een webpagina erbij om langs te zappen in 1 van mijn vele hongermomenten naar nog meer prikkels! Type 7, ole ole!

  2. Elise
    15 jan ’09 at 21:07

    Dit verhaal uit de oude doos komt me bekend voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.