Heartbreakingly cute

Onlangs kwam ik een foto tegen van een super schattig jochie op Flickr. Het is eigenlijk het zoontje van een vrouw wiens weblog ik volg omdat ze er de meest heerlijke recepten op zet, en dus niet helemaal toevallig dat ik hem tegenkwam. Haar website is echt een aanrader, en ik zeg het niet gauw over kinderen van anderen, maar haar kind is echt uber-cute. Dat vinden de trouwe volgelingen van Deb ook. Ik quote uit de reacties op de leeuwenfoto (als je nog niet geklikt had op de link hierboven doe het dan nu, want anders snap je ze niet):

> Most adorable child ever
> Seriously, I am going to die from the cute
[I am going to die from the cute? Daar heb ik echt nog nooit van gehoord!! Ik hou hem erin]
> I seriously gasped with cuteness.
> He is SO darn adorable. Every time I think ok, this was THE most gorgeous picture I have ever seen of Jacob and *BAM* then you top it again!!!!!
> Oh my word! *die from the cute*
> This child kills me with the cuteness.
> Once again, thank you for sharing this adorable angel with you cyberfamily. He is so precious!

En de prijs voor de beste, over de top, comment gaat naar deze:
> Every time you post his photo my heart breaks a little bit more because I want him all to myself. Too precious, too adorable, to heartbreakingly cute for words.

Maar mensen, ik schrijf dit allemaal niet zonder reden. Ik ga namelijk nu ook een adorable, die from the cute, heartbreakingly precious filmpje posten, en ik verwacht van iedereen een bedankje omdat ik deze adorable angels wil delen met mijn hele cyber family. Dus, daar gaan we:

  10 comments for “Heartbreakingly cute

 1. Rianne
  3 jan ’11 at 9:48

  Oh my word, hoe engeltjeshaar-Lauren Mathis insopt en z’n ruggetje aait en hoe ze dan de meest koele kikkers nog doen smelten met het zwaaien op het einde!! Te over de top heart melting supah cute!

 2. Alice
  3 jan ’11 at 11:15

  Zoooooooo schattig, het is bijna niet meer te houden! Vooral hoe ze nog even zo zwaaien aan het eind, dat fleurt je dag meteen op!

 3. admin
  3 jan ’11 at 11:44

  Goed bezig jongens :-)

 4. Opa Bert
  3 jan ’11 at 12:23

  Bedankt voor het leuke filmpje. Geweldig dat het Mathis nog lukt om zich in die smalle tobbe rond te draaien.

 5. Gerjan
  3 jan ’11 at 18:52

  Ik reageer niet vaak maar dit vind ik toch ook wel superschattig. Vooral omdat die tobbe eigenlijk een beetje te klein is, maar dat is toch ook weer knus zeg ik maar weer:)

 6. Liesbeth
  3 jan ’11 at 21:04

  Je hebt niets teveel gezegd Door! Ik was laatst al benieuwd toen ik hier een foto van zag, hoe ze met z’n tweetjes in dat bad pasten. Geweldig!

 7. Jolien
  3 jan ’11 at 21:05

  Niet meer doen hoor, zulke filmpjes posten, ik ging bijna dood, zoooooo schattig!

 8. Marijke Wubs
  4 jan ’11 at 12:28

  Hoi Axel en Dorieke, dit is echt heel schattig! Dat gedraai en geklets. En na je uitdrukkelijke oproep om te reageren zal ik dat ook maar eens doen :-)
  Omdat Alice wel eens zei dat jullie zo leuk konden schrijven, ben ik eens op jullie site gaan kijken en sindsdien blijven hangen. Echt een leuk moment van de dag om jullie mooie, grappige, eerlijke, lekkere en mooie verhalen te lezen. Bedankt!
  Groetjes, Marijke

 9. dorieke
  4 jan ’11 at 22:44

  Ha Marijke, wat leuk dat je een reactie hebt achtergelaten! En gezellig dat je meeleest :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.