Happily ever after

Ak had helemaal de blits gemaakt bij zijn (vrouwelijke) collega’s, omdat hij de schoentjes had uitgezocht bij Laurens feestjurk. Hij nam twee paar mee naar huis om Lauren te laten kiezen. Ze viel meteen voor het meest roze en gebloemde paar, maar dat was iets te groot, dus hij moest praten als brugman om haar in het iets minder gebloemde maar net zo roze andere paar te krijgen. Het stond haar goed vond ik. Vond ze zelf ook. Halverwege de bruiloft kwam ze tot de ontdekking dat het ook erg gemakkelijk was om de schoenen uit te trappen en haar jurk over haar hoofd te trekken, en rond te lopen als een spookje met een blote buik. ’s Avonds in de kerk mocht zij de ringen naar het bruidspaar brengen. Ze bezweek niet onder de druk, maar eenmaal weer op haar plek begon ze vlot haar kleren uit te trekken. Een duidelijk geval van bedtijd voor blote spookjes.

  1 comment for “Happily ever after

  1. marlinde
    26 apr ’10 at 6:58

    Ziet er erg leuk en gezellig uit die bruiloft en prachtig weer zo te zien, gaaf! Jos en Aafke, gefeliciteerd!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.