4 comments for “Sleetje

 1. Marijke
  22 dec ’09 at 22:12

  arrg.. hoezo zijn jullie eigenlijk meteen al weer helemaal winter/sneeuw proof? Wij hebben ons rot gezocht naar sneeuwlaarsje en slee.. maar helaas, dus wij doen het met allerlei net niet-wintergoed, met als resultaat dat pepijn meteen heel koud en nat is.

 2. Alice
  23 dec ’09 at 9:18

  O meeen, wat een cute plaatje! Ze zou zo in een Anton Pieck-kerstboekje kunnen!

 3. dorieke
  23 dec ’09 at 9:31

  @Marijke: hier hetzelfde verhaal hoor, die slee hebben we bij de gratie van de zus van Ak (die had er nog een en die mochten we hebben), die laarsjes zitten vol met scheuren, ze heeft elke keer hele koude voeten dus gister zijn we op zoek geweest naar andere laarsjes in een veel te vol en warm en vochtig winkelcentrum. Niks gevonden in haar maat, op de terugweg een hard huilende Lauren op de slee (zie, het pittoreske plaatje valt compleet aan diggelen) en thuis bleken haar laarzen én sokken én maillot helemaal doorweekt, half bevroren en had ze van die knalrode teentjes. Dusseh… helemaal winter/sneeuwproof zijn wij nog niet ;-)

 4. Rianne
  23 dec ’09 at 10:38

  Maar het mooie plaatje is er wel en daar gaat het toch uiteindelijk allemaal om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.