TutjeGekke bekken trekken doet ze graag, ze heeft ook heel speciale gezichtsuitdrukkingen voor boos, blij, verdrietig en ‘zeuren’. Dat laatste kan ze verontrustend goed. ‘Ga maar heel erg zeuren’ zeg ik dan, en zij zet een heuse keel op, met krokodillentranen en een jammerend geluid. Daarna moeten we allebei hard lachen. Ik heb de stille hoop dat ‘zeuren spelen’ ertoe leidt dat er in real life minder gezeurd wordt, maar tot nu toe nog zonder effect.

Waar Lauren intussen ook helemaal gek van is zijn de Disney princesses. Het is allemaal de schuld van de AH met zijn Sneeuwwitje-actie. Winkelen was nog nooit zo plezierig: het kaboutertje bij de kassa was voldoende om een heel brave Lauren aan de hand te houden tijdens het verzamelen van de boodschappen. Zij ontdekte al gauw dat Sneeuwwitje op veel meer producten staat. Stickers, knuffels, speelgoed, zelfs badschuim. En altijd in het gezelschap van drie andere prinsessen: Assepoester, Doornroosje en Belle. Ik heb maar één keer verteld hoe de dames heten, maar zij heeft het direct opgeslagen in haar peuterbrein. Sindsdien ben ik elke avond de pineut want dan moet ik de sprookjes vertellen. Maar er zit ook een voordeel aan de prinsessen-hype. De Disney-shampoo (bij elkaar gespaard met babyzegels) staat garant voor vrolijke wasbeurten zonder gejammer! En bovendien, liever prinsessen dan sinterklaas: toen ik gisteren een boterham aan Lauren gaf zei ze: ‘Dankje, Sintermama’.

  5 comments for “Tutje

 1. jos
  16 dec ’09 at 18:37

  Bij de C1000 hebben we Disney kerstballen. Leuk voor in je boom! ;)

 2. opa Bert
  16 dec ’09 at 21:02

  Ik ben helemaal weg van die mooie foto’s. Hoe krijg je het voor elkaar om op het juiste moment af te drukken. Foto 3 spreekt boekdelen.

 3. Ronney
  16 dec ’09 at 23:07

  oi, wat een pretkoppie, prachtig!

 4. Alice
  17 dec ’09 at 9:00

  Die foto’s zijn echt te gek!! Als je even opgevrolijkt wil worden is foto 5 een uitstekende remedie :D

 5. Ronney
  18 dec ’09 at 19:03

  @admin: de plaatjes in de blogs doen het niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.