Relaxed

En ja hoor, we zitten net lekker op het terras uitgebreid te lunchen als Lauren haar poepgezicht trekt en begint te drukken, en Axel pakt haar op, neemt haar op zijn arm en drukt daarmee alle smurrie uit de luier op zijn trui en op haar kleertjes en ik neem haar mee naar de dames-wc terwijl Ak verwoed met halve servetjes zijn mouw staat te deppen onder de geïnteresseerde blikken van de overige gasten, en ze wil niet blijven liggen op het aankleedkussen en trappelt met beide voetjes in haar volle luier en intussen moet ik geïnteresseerde vragen van Duitse vrouwen beantwoorden over de sekse, leeftijd en graad van schattigheid van mijn kind en als we eindelijk weer op straat lopen, ontdaan van alle resten, zegt Axel dat hij die trui best had kunnen aanhouden want de mensen die we nu tegenkomen weten toch niet dat het poep is, die denken misschien dat er een bakje satesaus over hem heen gevallen is en ik bedenk dat we nu toch wel heel diep gezonken zijn omdat we als het aan ons lag rustig alle poepkleren aan zouden houden en dat we alleen omwille van een laatste restje beschaving toch maar iets anders aandoen of is dit nu de ultieme relaxedheid van de vakantie?

Post navigation

  4 comments for “Relaxed

 1. Els
  3 sep ’08 at 11:04

  Ik zeg; disgusting..

  En ook wel een beetje zielig voor Ak…

 2. Karina
  29 sep ’08 at 16:58

  Wees blij dat je alleen Lauren nog maar hebt. In ons geval zou Dorien heel ,heel, héél hard hebben geroepen: “IIIIEUW pap, er zit poep op je mouw!!!!!!” Nou dan kom je dus mooi niet meer weg met een bakje satesaus.

 3. Karina
  29 sep ’08 at 17:02

  o ja, en denk daar ook nog even een raar huppelig springerig dansje bij van Dorien met een wijsende vinger….
  Wedden dat het hele terras en alle omliggende terrassen in een straat van 1 km er omheen hadden geweten van ons poepprobleem.
  Ja, van kinderen heb je soms het schaamrood op je kaken staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.