En nóg een kamertje…

Het babykamertje is nog hetzelfde als bij Lauren, maar nu de wieg er weer staat en de kleinste kleertjes weer in de kast liggen voelt het toch als nieuw. Vanmiddag keken we nog foto’s van de geboorte van Lauren (hoe komt het toch dat bijna elk ouderpaar een foto neemt van dat vlies waar het kind ingezeten heeft, het is eigenlijk zo shocking ranzig, wij zagen hem voorbij komen tussen alle snoezige foto’s van Lauren door en gingen bijna over onze nek!), en wat was ze klein en verfrommeld. Het is weer net als toen: ik kan me gewoon niet voorstellen dat er straks een levend wezentje uitkomt. Nu wéét ik dat het zo is, de vorige keer was het allemaal nog vager, maar hoe hij eruit zal zien en hoe hij zal zijn – het blijft spannend. Maar waar hij komt te liggen en welke kleertjes hij aankrijgt, dat weet ik al wel:

  9 comments for “En nóg een kamertje…

 1. Ronney
  24 jul ’09 at 19:29

  iew, hebben jullie daar echt een foto van gemaakt? (En bewaard??)

 2. dorieke
  24 jul ’09 at 20:10

  Yep, bewaard, hij zit gewoon tussen de volledige digitale diavoorstelling, walgelijk!

 3. Karina
  24 jul ’09 at 20:42

  Ik heb de foto’s van de placenta van Dorien zelfs aan haar zelf laten zien. Ik beval zo snel dat het heel reeel was dat zij bij de bevalling van Rik zou zijn. Dus dan had ik haar liever een beetje voorbereid op wat ze kon gaan zien. ;-)
  Ik moet zeggen dat ik het zelf bere-interessant vind allemaal, dus ik heb mij tot 2X toe (de 2X van Lilian niet meegerekend) uitgebreid laten rondleiden door de wondere wereld van de placenta.

  Je moest eens weten wat voor foto’s ik van Lilian haar tweede bevalling heb gemaakt. Zelfs de verloskundige vond het effe slikken :-D

 4. Karina
  24 jul ’09 at 20:43

  Wat een ontzettend knus baby-kamertje trouwens

 5. Els
  25 jul ’09 at 10:38

  OW ieeeeeww!! Doe weg die foto’s…
  Ik heb de placenta niet eens gezien; ze hielden m naast mn hoofd maar dat draaide ik meteen weg. No spanksalot..
  Maar dan ook nog een foto ervan?

  Of voelde Ak zich gepusht? ;)

 6. Karina
  25 jul ’09 at 11:19

  Is dat trouwens niet de wieg van jou ouders Dorieke?

 7. Anneloes
  25 jul ’09 at 11:34

  Wij hebben er geen foto’s van gemaakt! Ik wilde het echt niet zien..nooit niet! :D

 8. Wessel
  25 jul ’09 at 14:19

  Superleuk kamertje! Daar gaat ons neefje zich wel in vermaken…

 9. Elise
  25 jul ’09 at 19:44

  Echt weer zo spannend met zo’n lege plek op de muur, waar straks ‘de naam’ zal gaan pronken… Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.