6 comments for “Zingen en spetteren

 1. Rianne
  6 jul ’09 at 15:34

  Oh Door, wat TE cute. Jouw versie van Herman van Veens ‘spetter spieter spater’ trouwens ook helemaal goed. Wordt een hit.

 2. Els
  6 jul ’09 at 19:42

  Ow dat eerste liedje! Dat ken ik geeneens.
  En dat;

  ‘HEEEEELLLL gevaarlijk!!’ waar zou ze dat van hebben?? (hoor t je zo zeggen ;) )

 3. Linda
  6 jul ’09 at 20:22

  superschattig… wel een beetje jammer dat ik nu weet dat de foto die je laatst op je log had staan, niet twee slapende meisjes voorstelde…. X

 4. Els
  7 jul ’09 at 9:18

  Overigens; die glijbaan; hoe eng! Vinden kinderen dat echt leuk vraag ik me dan af. Of is het een typisch geval van ‘peer pressure’?? ;)

 5. Dorieke
  7 jul ’09 at 10:13

  Dateerste liedje ken ik ook nog maar sinds kort en wel via Elies, want zij stuurde een keer een linkje door naar de site http://www.kinderliedjes.nu waar allemaal filmpjes opstaan met gebaren erbij. Volgens haar is dat erg goed voor het aanleren van taal en zij kan het weten als logopediste, dus ik ben er meteen gaan kijken en Lauren en ik waren fan van ‘mijn handjes zijn verloren’. We hebben er nu ook een heleboel variaties op, zoals ‘mijn Lauren is verloren, ik heb geen Lauren meer’, en dan kan zij zich verstoppen en zoek ik haar weer op. Al snapt ze het concept van ‘verstoppen nog niet echt, net als het concept van ‘ik ga je pakken’ – dan blijft ze gewoon staan waar ze staat mete en brede grijns.

  En over die glijbaan (Lauren noemt ‘m de ‘blij-blij’ :-)): die kinderen vinden dat echt supergeweldig hoor! Ze konden echt uren erop en eraf klimmen, volgens mij moeten wij zelf ook zo’n ding aanschaffen!

 6. Alice
  7 jul ’09 at 12:13

  Tis echt te schattig als ze wilt dat je haar gaat pakken…dat koppie…maar ze moet inderdaad nog wel begrijpen dat ze dan weg moet rennen. Scheelt ons wel in de beweging trouwens, zolang ze dat niet door heeft ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.